19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

8 Mayıs 2017, Pazartesi 12:54

TORBALI'NIN FUTBOLCU KIZLARI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları tarafından Çaybaşı Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda açılan futbol kursu, büyük bir başarı ile devam ediyor.

 İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları tarafından Çaybaşı Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda açılan futbol kursu, büyük bir başarı ile devam ediyor. Ortaokul seviyesindeki öğrencilerin futbol eğitimi aldığı kursta, öğrencilerden takım oluşturulmuş durumda. Futbol takımını diğer takımlardan ayıran özellik ise iki öğrencinin bayan olması. 6. Sınıf öğrencisi Tevrat Gelişken ve 5. Sınıf öğrencisi Emel Parmaksız, erkek öğrencilerle birlikte futbol eğitimi alıyor. Sporcu kişiliğe sahip olan iki kız öğrenci çok sevdikleri futbolu, burada eğlenerek öğreniyor. Bayanlarında futbolda erkekler kadar başarılı olabileceğinin kanıtı olan kız öğrenciler, başarıları ile kurs antrenörü Özgür Geçik’in de takdirini kazanıyorlar.

BİRİ PENALTIDA DİĞER KALECİLİKTE İYİ

Geçen yıl Çaybaşı Kapalı Spor Salonu’nda ücretsiz basketbol kursu düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yıl ise futbol kursu açtı. İBB spor okulları tarafından düzenlenen kurstaki iki kız öğrenci olan Emel Parmaksız ve Tevrat Gelişken, kursun en başarılı öğrencileri arasında. Biri 5, diğeri 6. Sınıf öğrenci olan iki öğrenci, azim ve çalışkanlıklarıyla da dikkat çekiyor. Karşılıklı olarak antrenman yapan iki kız öğrenci, bir birlerine penaltı çekiyor. Emel Parmaksız çok iyi penaltı çekerken, Tevrat Gelişken ise panter kaleciliğiyle dikkat çekiyor. HASAN DEMİR