29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Kültür/Sanat

28 Ekim 2017, Cumartesi 09:14

TORBALI'NIN MİNİKLERİ GÖSTERİ YAPTI GÜNEYDOĞU GAZİSİ İZLEDİ

Zübeyde Hanım Anaokulu, Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için gerçekleştirilen törende minik öğrenciler hayatlarında ilk kez sahne aldı.

Zübeyde Hanım Anaokulu, Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için gerçekleştirilen törende minik öğrenciler hayatlarında ilk kez sahne aldı. İlk kez sahneye çıkmalarına rağmen sahnede çok güzel oyun sergileyen minik öğrenciler, izleyenlerden tam not aldı. Atatürk ve Cumhuriyet konulu olan tüm oyunlar, veliler ve diğer davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Ayrıca törene, Torbalı'da yaşayan Güneydoğu Gazisi Ersin Taştan da katıldı.

ŞEHİTLİĞİ GÖZE ALMAYAN GAZİ OLAMAZ

Okul yönetimi tarafından Gazi Ersin Taştan'a çiçek takdim edildi. Gazi Taştan bütün programı izledi. Kısa bir konuşma yapan Taştan, "Bizim canımız vatanımıza bir kere değil bin kere feda olsun. Vatan sevgisi her şeyden önce gelir. Şehitliği göze almayan gazi de olamazmış. Bize gazilik nasip oldu. Bugün burada gururla izlediğimiz tüm çocuklarımızın vatanına milletine bağlı insanlar olmasını temenni ediyorum" dedi. HASAN DEMİR