25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Ekonomi

21 Mart 2017, Salı 15:03

TORBALI'NIN ZEYTİNYAĞI DUBAİ'DE

TÜRK zeytinyağını tüm dünyaya tanıtarak birçok gıda ödüle layık görülen Poyraz Zeytinyağları, yurt dışı fuar organizasyonlarına katılmaya devam ediyor. Son olarak Dubai fuarlarında boy gösteren Poyraz Zeytinyağları, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tekeli Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Poyraz Zeytinyağları Torbalı, Menderes ve civar ilçelerin zeytinlerini işleyip yağ haline getiriyor.

TÜRK zeytinyağını tüm dünyaya tanıtarak birçok gıda ödüle layık görülen Poyraz Zeytinyağları, yurt dışı fuar organizasyonlarına katılmaya devam ediyor. Son olarak Dubai fuarlarında boy gösteren Poyraz Zeytinyağları, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tekeli Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Poyraz Zeytinyağları Torbalı, Menderes ve civar ilçelerin zeytinlerini işleyip yağ haline getiriyor.Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarını çok yakından takip ettiklerini söyleyen Poyraz Zeytinyağları Dış Ticaret Müdürü Cem Demirci, Arabistan pazarını da yakından takip ettiklerini açıkladı.

ÜRÜNLERİMİZ KALİTELİ

Dubai fuarlarının oldukça verimli geçtiğini dile getiren Yanya, yeni iş bağlantıları kurduklarını ve pazar hacimlerini genişlettiklerini belirtti. Türkiye'deki zeytinyağı fiyatlarının dünya ile rekabet etme noktasında zor olduğunu sözlerine ekleyen Demirci şöyle konuştu: "Biz zeytinyağında ucuz bir ürün üretmekten çok kaliteli ve lezzetli ürün üreterek sofralara sağlıklı bir zeytinyağı sunmanın hedefindeyiz. Türkiye'de zeytinyağı maliyetlerinin dış piyasa ile rekabet edilebilir duruma gelmesi ile kendi yerli zeytinyağımızı dünyaya tanıtma süreci içine girdik. Her kıtada her fuara katılarak yerli zeytinyağımızı tanıtmanın ve satmanın mutluluğunu yaşıyoruz." Bu kapsamda Dubai'ye gerçekleştirdikleri ziyarette olumlu geri dönüşler aldıklarını söyleyen Demirci, "Sektörde en iyi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Poyraz Zeytinyağları olarak katkısız, saf zeytinyağımızı dünyanın dört bir yanına tanıtmaya devam edeceğiz. Müşteri odaklı çalışıyoruz. Gıda sektörü talepleri hızlı bir şekilde karşılamayı gerektiriyor. Bu sebeple fuarlar kendimizi test etme noktasında da önemli bir deneyim sağlıyor" dedi.