20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Spor

24 Şubat 2017, Cuma 18:31

TORKOS - ÇAYBAŞI DERBİSİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Süper Amatör Lig’deki iki temsilcimiz, Pazar günü karşı karşıya gelecek. Torbalıspor ve Çaybaşıspor, Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda kozlarını paylaşacak

 Süper Amatör Lig’deki iki temsilcimiz, Pazar günü karşı karşıya gelecek. Torbalıspor ve Çaybaşıspor, Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Nefes kesecek bir karşılaşma olacak olan yerel derbiye Torbalılıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Pazar günü Yedi Eylül Stadı’nda gerçekleşecek olan ilçe derbisi saat 13.00’te başlayacak.

DOSTLUK KAZANACAK

İlçemizin başarılı iki kulübü karşı karşıya gelecek. Sonuç ne olursa olsun yerel derbinin kazananı Torbalı olacak. Dostluk temasıyla gerçekleşecek olan maç, taraftar grupları içinde dostça ve keyifli olacak. Ligde namağlup tek takım olan Torbalıspor hazırlıklarını Pamukyazı’daki tesiste gerçekleştirirken, Çaybaşıspor ise Yedi Eylül Stadı’nda çalışıyor.

İKİ TARAF MAÇI YAN YANA İZLEYECEK

Pazar günü Torbalı’da nefesler tutulacak. Süper Amatör Lig’de Torbalı’yı başarıyla temsil eden Torbalıspor ve Çaybaşıspor Pazar günü birbiriyle karşılaşacak. Her iki takımın taraftarı ve yöneticileri maçı yan yana izleyecek. Taraftar grupları tarafından maç öncesinde dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.