25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

2 Şubat 2017, Perşembe 09:13

TORKOS'UN HOCASINDAN GAZETEMİZE ÖZEL DEMEÇ'' LİGİ NAMAĞLUP BİTİRECEĞİZ''

Dün alınan 12 gollü galibiyetin ardından gazetemize açıklama yapan Torbalıspor Teknik Direktörü Atilla Özcan, ligi namağlup tamamlayacaklarına inandığını söyledi

Dün alınan 12 gollü galibiyetin ardından gazetemize açıklama yapan Torbalıspor Teknik Direktörü Atilla Özcan, ligi namağlup tamamlayacaklarına inandığını söyledi. İddialı açıklamalar yapan deneyimli teknik adam, Akhisarspor'daki başarısını Torbalı'da da yaşamak istediğini söyledi. Akhisarspor'un teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde takımını 1.Lig'e yükselten Özcan, Torbalıspor'un da aynı yükselişi göstermesi için var gücüyle çalışacağını söyledi. Matematiksel olarak bu sezon bir üst lige yükselmeyi garantileyen Torbalıspor'un önümüzdeki sezon da 3. Lige yükseleceğinden emin olduğunu söyleyen Özcan, Torbalıspor'un yönetiminden futbolcularına kadar tüm kadroları ile hep daha iyisini hak eden bir azme sahip olduğunu belirtti.

BU YILI NAMAĞLUP KAPATIRIZ

Bu sezonu namağlup kapatmayı planladıklarını ifade eden Torbalıspor Teknik Direktörü Atilla Özcan, "Takımın başına sezon ortasında geldim. Takım zaten son derece iyi durumda ve namağluptu. Kısa sürede uyum sağladık ve takım daha iyi bir hale geldi. Matematiksel olarak bu sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantiledik sayılır. Ligi namağlup tamamlayacağımızı düşünüyorum. Hepsi birbirinden yetenekli olan futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

"ZAMAN KAYBEDECEK YAŞTA DEĞİLİM"

Torbalıspor'un başında uzun yıllar kalmayı hedeflediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bu yıl BAL'a çıkacağız, her yıl bir üst lige çıkarak en kısa sürede üst liglerde mücadele etmek için çalışacağız. Akhisarspor'u çalıştırırken 1.Lig'e çıkacağımıza kimse inanmıyordu. Şimdide inanmayanlar olabilir ama Torbalıspor hak ettiği yere gelecek" dedi. Torbalıspor'un kaç yıl da 1.Lige ulaşacağıyla ilgili soruya da cevap veren Özcan, "Yaşım zaman kaybetmeye müsait değil. Her yıl bir üst ligi hedefliyorum" dedi.