23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Spor

6 Mart 2017, Pazartesi 08:26

ÜÇ GALİBİYET BİR YENİLGİ

Torbalı futbolu bu hafta taraftarın yüzünü yine güldürdü. Liglerdeki dört temsilcimizden üçü galibiyet alarak taraftarını sevindirdi. Puan kaybeden tek takım ise Çaybaşıspor oldu.

Torbalı futbolu bu hafta taraftarın yüzünü yine güldürdü. Liglerdeki dört temsilcimizden üçü galibiyet alarak taraftarını sevindirdi. Puan kaybeden tek takım ise Çaybaşıspor oldu. Süper Amatör Lig Kırmızı Grup'taki namağlup temsilcimiz Torbalıspor, kendi evinde ağırladığı Selçuk Efes Belediyespor'u 9 -1 yendi. 2. Amatör Lig'deki temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve spor Kulübü ise misafir olduğu Ödemiş'ten 3 puan ile döndü. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Ödemiş Gençlikspor'u 5- 0 yendi. İşitme Engelliler 1. Lig temsilcimiz Torbalı İşitme Engellilerspor ise rakibi Antalya Döşemealtıspor maça çıkmadığı için 3 - 0 hükmen galip sayıldı. Puan kaybeden tek temsilcimiz Çaybaşıspor ise son haftalardaki kötü gidişini sürdürdü. Çaybaşıspor, Güzelbahçe deplesmanından 1 - 0 yenik döndü.

TORKOS DURDURULAMIYOR

Gerçekleşen maçlar sonunda Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Torbalıspor namağlup liderliğini sürdürdü. Bitime iki hafta kala 62 puana ulaşan Torkos, en yakın rakibinin 15 puan üstünde bulunuyor. Torkos, ligi şampiyon bitirmeyi garantiledi. Bir üst lige çıkmak için mücadele eden Torbalı İşitme Engelliler Spor Kulübü ise 30 puana ulaştı. Ligi lider bititmeyi garantileyen temsilcimiz, playoffları geçmesi halinde Torbalı'da süper lig oynayan tek ekip olacak. Beş maçında dördüncü galibiyetini alan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ise 12 puana ulaştı. Ayrancılar ekibi, daha ilk yılında bir üst lige çıkmaya aday. HASAN DEMİR