20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

19 Mayıs 2017, Cuma 09:22

VATAN PARTİSİ İNCİRLİK İÇİN SOKAĞA İNDİ

Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı dün saat 14.00’te basın açıklaması düzenledi. Vatan Partisi aynı zaman da İncirlik Üssü’nün ABD ordusuna kapatılması içinde imza kampanyası başlattı.

Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı dün saat 14.00’te basın açıklaması düzenledi. Vatan Partisi aynı zaman da İncirlik Üssü’nün ABD ordusuna kapatılması içinde imza kampanyası başlattı. Basın açıklamasını okuyan Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen, ABD ordusunun YPG’ye silah vermesine tepki gösterdi. ABD ordusunun terör örgütlerine yardım ettiğini ifade eden Başdüzen, Türk ordusuna sıkılacak olan kurşunların ABD malı olacağı vurgusu yaparak tepki gösterdi. Türkiye’nin bu duruma tepkisiz kalmaması gerektiğini ifade eden Başdüzen, Türkiye’nin tepki olarak İncirlik Üssü’nü ABD ordusuna kapatmasını istedi.

ABD ORDUSU DEFOLSUN

Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Bölücü terör örgütü PKK ve Fettullah Terör Örgütü’ne karşı devletçi ve milliyetçi büyük bir mücadele içindeyiz. Hepimiz biliyoruz ki terör örgütünün arkasında Amerika Birleşik Devletleri ve onun şımarık çocuğu İsrail vardır. Vatan toprağı olan İncirlik Üssü’nden kalkan Amerikan uçakları Mehmetçiğimizi polisimizi korucularımızı ve sivil vatandaşlarımızın şehit eden terör örgütlerini koruyor ve onlara kalkan oluyor. Sözde NATO müttefikimiz olan Amerika'nın tankları sınır boylarımızda PKK'ya destek için namlularını Türkiye'ye çevirmiş bulunuyor. Dahası 15 Temmuz 2016 gecesi Fettullah Terör Örgütünün darbe girişimi burada planlanıp işleme konuldu. Türkiye'ye karşı yapılan her türlü kötülüğe yataklık etmektedir apaçık ortadadır ki İncirlik üssü Türkiye'nin güvenliğine hizmet etmiyor. Türkiye hükümetini devirme ve Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişimine hizmet etmektedir. Vatan Partisi olarak tüm Türkiye’de imza kampanyası başlatıyoruz. İncirlik üssü Amerikan uçaklarını kapatılsın. İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimine alınsın İncirliğe el konsun Amerika defolsun. HASAN DEMİR