29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

3 Mart 2017, Cuma 08:41

YENİ BİR EFSANE DOĞUYOR : TRİYANDALILAR

Kulüp tarihindeki ilk maçına kalabalık bir taraftar grubu ile çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, her maça taraftar desteği ile çıkıyor. Ateşli taraftar grubu Triyandalılar, daha şimiden Beşiktaş'ın Çarşı grubuna rakip olmaya aday.

Kulüp tarihindeki ilk maçına kalabalık bir taraftar grubu ile çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, her maça taraftar desteği ile çıkıyor. Ateşli taraftar grubu Triyandalılar, daha şimiden Beşiktaş'ın Çarşı grubuna rakip olmaya aday. Yeni kurulan ve bu yıl ilk kez futbol liginde mücadele eden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, oynadığı dört maçın üçünü kazandı. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün bu başarısında , futbolcular ve yönetim kadar taraftarın da emeği bulunuyor. Kulüp daha yeni kurulmuş olmasına rağmen ilk maçından itibaren sahaya taraftar desteğiyle çıktı. Deplasmanda oynadığı ilk maçına yaklaşık 100 taraftar ile giden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün geçtiğimiz hafta Torbalı Yedi Eylül Stadı'nda oynadığı maçı yaklaşık 400 kişi izledi.

DEPLASMANA EV SAHİBİNDEN KALABALIK TARAFTARLA GİDİYORLAR

Ayrancılar halkından oluşan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü taraftarı, kendilerine Triyandalılar ismini verdi. Ayrancılar'ın eski ismi olan Triyanda'dan esinlenilmiş olan Triyandalılar gurubu, en ateşli taraftar grupları arasında. Triyandalılar'ın çekirdek grubu, iç saha ve dış saha ayırmaksızın takımlarını hiçbir maçta yalnız bırakmıyor. Coşkulu taraftar, 90 dakika boyunca takımlarını tezahürat ile destekliyor. Günümüzde bir süper lig takımının bile taraftarı yokken, Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü ilk maçına taraftar desteği ile çıktı. Deplasman maçlarına ev sahibi ekipten daha fazla sayıda taraftar ile çıkan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Ayrancılar halkının sevgisine ve güvenine sahip. HASAN DEMİR