28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

25 Nisan 2017, Salı 08:44

YEŞİL BEYAZLI EKİP DURDURULAMIYOR

2. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, grubunda açık ara farkla en yüksek averaja sahip takım oldu.

2. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, grubunda açık ara farkla en yüksek averaja sahip takım oldu. Şampiyonluk için mücadele eden temsilcimiz, lideri bir puan geriden takip ederken, averaj farkını ise oldukça açtı. Grubunun averaj lideri olan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, diğer gruplar içinde de en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımlar arasında.

EN FAZLA GOL ATIP EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, lideri 1 puan geriden takip etmesine rağmen grubunun eçık ara farkla en yüksek averaja sahip olan takımı konumunda. Oynadığı 12 maçta 61 gol atan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, kalesinde ise yalnızca 10 gol gördü. 51 averaj ile averaj lideri olan temsilcimizi, 29 averajlı Selçuk Çamlıkspor takip ediyor. ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ 2. Amatör Lig 9. Grup’ta 2. Sırada yer alan temsilcimizin 28 puanı bulunuyor. Bu sezon 12 maç yapan temsilcimiz 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Lideri yalnızca bir puan geriden takip eden yeşil beyazlı ekip, şampiyonluğun en büyük favorisi. HASAN DEMİR