28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

21 Şubat 2017, Salı 14:55

Mehmet Vurur

ACIMIZ BÜYÜK

Şehidimiz Fırat Çakıroglu’nun ölümünün yıl dönümünde başta ailesi olmak üzere tüm akrabalarına ve dava arkadaşlarımıza baş sağlığı diler ilahi adaletin doğru yönde tecelli etmesini umut ederim. Ülkücü hareketin başı sağ olsun. Sevgili Bizim Torbalı okuyucuları, hayat devam ediyor...Bizler bu fani dünyada yasadığımız sürece kim bilir neler göreceğiz, nelere şahit olacağız?

Evet simdi yaklaşan referandumdan bahsetmek istiyorum. Siyasetin seçim sürecinde ne kadar çirkinleştirildiğini ve adaletsizliğin diz boyu olduğunu hatırlayınca, Kürdü Türk’e, sağı ,sola, kapalı giyineni , acık giyinene düşman etmenin tek sebebi koltuk mudur diye merak ediyor insan. Bu dünya Fatih Sultan Mehmet’e kalmamıştır..

Siz neyin kafasını yasıyorsunuz?

Ben üst tabakanın kimseyle kötü olduğunu zannetmiyorum. Herkes menfaat ve çıkar uğruna vur abalıya vur yapıyor.. Bizlerin bunu görmeyip komşuyu komşuya, arkadaşı arkadaşa, kardeşi kardeşe hatta karıyı kocaya düşman eden bir siyasetin peşinde koşarak birilerini koltuk sahibi etmek için mi bu mücadelemiz.?

Biz kendimiz için değil, bayrak için değil,vatan için değil,ezan için değilse ne için mücadele veriyoruz.?

Bunu kendimize sorup ona göre karar verelim.

Mevzu bahis vatan ve bayraksa gerisi teferruattır der sizleri ALLAHA emanet ederim.