19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

27 Ağustos 2017, Pazar 14:38

Mehmet Vurur

SAYIN BAŞKAN ÇOK KIZMIŞ

02.08.2017 Ağustos ayı meclis toplantısını yapmış bulunmaktayız. Fakat koskoca 200.000 nüfuslu Torbalı Belediye Başkanı muhalefet meclis üyesinin yapmış olduğu yapılan yanlış ve yetersiz hizmetten dolayı eleştirdiği için Çok kızmış olsa gerek sayın Adnan Yaşar Görmez soy ismine yakışan ve meclis başkanına yakışmayan bir üslupla sadece AKP ve CHP Meclis gurup sözcülerine sorup ve söz hakkı veren Milliyetçi Hareket Partisini hiçe sayarak görmezden geldi.

 Komisyonlardan gelen kararları bile oylanmasında soru yöneltmeyen sayın başkan sizin muhatabınız Mehmet VURUR değildir sizin muhatabınız mecliste MHP dir.Siz Milliyetçi Hareket Partisini hiçe sayacak ne bir gücünüz nede bir kudretiniz vardır . O Mecliste bir tanede olsa on tanede olsa Milliyetçi Hareket Partisini temsil eder siz buna engel olamaz ve karşısında duramazsınız. Bunu böyle bilesiniz.

Çoğunluk bende  siz olsanız da olmasanız da ben bu geminin kaptanıyım diyorsunuz sayın başkan doğru söylüyorsunuz. Yalnız şunu unutmamak lazım. Bu gemi 2019 da Torbalı limanında demir alacak. O zaman bu halk kaptanı da mürettebatı sorgulayacak. O zaman kimin etken olduğunu göreceğiz. Kaptanlık mezara kadar değil 2019 yerel seçimlerinin sandık başına kadar sürüyor. Bunu da unutmamak lazım der iyi çalışmalar dilerim SAYIN BAŞKANIM!