18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Aralık 2022, Çarşamba 14:00

BAŞHEKİME HASTALAR SAHİP ÇIKTI

HASTANE ÖNÜNDE BASIN AÇIKLMASI DÜZENLEDİLER

Geçtiğimiz günlerde ilçede yayın yapan bir gazetede Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Akçeoğlu ile ilgili yapılan haber sonrası, hastalar hastane önünde toplanarak Akçeoğlu’na destek açıklamasında bulundu

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Akçeoğlu ile ilgili geçtiğimiz günlerde ilçede yayın yapan bir gazete iddiada bulunmuştu. Yayınlanan haber sonrası ise yaklaşık 8 yıldır Diş Hastanesi’nin başhekimliğini yapan Hüseyin Akçeoğlu’na destek için bugün hastane önünde basın açıklaması yapıldı.  Geçmiş zamanlarda hastanede tedavi görmüş hasta ve hasta yakınlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik grup Başhekim Akçeoğlu’na destek olduklarını belirtti. Öte yandan Başhekim Akçeoğlu’nun konuyu yargıya taşıdığı ve atılan iftiradan ötürü şikâyette bulunduğu öğrenildi.   

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI:

Hastane önünde toplanan grubun yaptığı basın açıklaması şu şekilde: “Ulusal ve yerel basınımızın saygıdeğer temsilcileri hoş geldiniz. Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin saygıdeğer hekimleri ve sağlık çalışanları basın toplantımıza hoş geldiniz. Çok saygıdeğer Torbalılı hemşerilerim hanımefendiler ve beyefendiler hoş geldiniz. 2015 yılından bugüne kadar ilçemiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde başhekim olarak görev yapan Hüseyin Akçeoğlu 8 yıldır devam eden görev süresinde gelen her vatandaşımızın tedavi hizmetlerinde yardımcı olmuş kimseyi geri çevirmemiş hiç kimseye etnik kimlik ve aidiyet ayrımı yapmadan kanun önünde eşitlik ilkesine göre hizmetine davam etmiş saygıdeğer bir hekimimizdir. Torbalı’da yaşayan çevre ilçelerden gelen insanlarımıza sunumunu yaptığı sağlık hizmeti ve görev yaptığı sağlık merkezi içindeki görevli personel ve hekimlere olan ilgi alakasından hem de vatandaşlarımızın ve sağlık personelimizin başhekimimize olan sevgi, saygı ve muhabbeti tamdır. Başhekimimizin tedavi amacıyla hastaneye gelen vatandaşımıza göstermiş olduğu alakadan dolayı minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Başhekimimiz hakkında gazeteci olduğunu söyleyen kişi haber yayınlamıştır. Mesnetsiz ve seviyesiz haber olmaktan bir adım öteye gidemeyecek, içeriği iftira olan bu haberi çıkartan Facebook hesabının sahibi ve gazeteci olduğunu söyleyen şahsı şiddetle kınıyoruz. Başhekimimiz 8 yıldır yürütmekte olduğu görevi süresince her zaman bizlerin yanında olması, uğradığı iftira haber sebebiyle bugün onun yanında olduğumuzu göstererek vefa borcumuzu ödemek için buradayız.  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine gelip tedavisini alan şahıslar olarak haberde yer verilen ithamların ve iftiraların hiçbirisine inanmıyoruz. Bu itibarla başhekimimizin yanındayız ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Başhekim Hüseyin Akçeoğlu yalnız değildir. Hiçbir zaman da yalnız olmayacaktır. Başhekimimize atılan bu iftira nedeniyle hukuki süreç başlatılmış olup tüm hukuki yollar takip edilecektir. Duyarlı davranıp toplantımıza iştirak eden tüm arkadaşlarımıza ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.