20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Aralık 2022, Çarşamba 09:29

BULANIK'TAN KOMEDİ ŞÖLENİNE ÇAĞRI

BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE

Arif V 216 filminin İzmir galasında sahneye çıkarak yaptığı esprilerle Cem Yılmaz’ı kahkahalara boğan ve yurt genelinde bu olayla ünlenen Ağır Ceza Avukatı ve Komedyen Burkay Bulanık, 17 Aralık’ta Torbalı BKM’de alacağı sahne öncesinde Torbalılılara seslenerek Tüm Torbalı halkını komedi şölenine davet etti

Hobi olarak yaptığı komedyenlik mesleğine Yusuf Köksal’ın supervisorlüğünde kendisinin hazırladığı “Ağlayanım Yok, Gülenim Olsun Bari” isimli stand up gösterisiyle devam eden ve insanların beğenisini toplayan Bulanık, İzmir Performance Hall, Che Bar ve Sardunya Alsancak gibi İzmir’de aldığı pek çok sahnenin ardından bu kez de Praksis Ajans işbirliği ile Torbalı’ya geliyor. Bulanık, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20.30’da Torbalı BKM’de sahne alacak.

BULANIK’TAN GÖSTERİYE ÇAĞRI

Bulanık, Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde alacağı sahne öncesinde Torbalılılara seslenerek Torbalı halkını gösteriye davet etti. Bulanık yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Torbalı halkına en derin saygı ve sevgilerimle. Hepinizi 17 Aralık gecesi 20.30’da başlayacak Burkay Bulanık stand-up şova bekliyorum Torbalı BKM’ye. Birlikte gülüşmek dileğiyle. Kendinize iyi bakın, gülmeyi unutmayın. Hoşçakalın”

BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE

Ana sponsorluğunu Elit Kızılateş Sürücü Kursları‘nın üstlendiği, Pidelio, Barış Bobinaj, By Ekiz Motors ve He-Ma Gayrimenkul‘ün destekleriyle gerçekleşecek olan gösterinin biletlerini Bağcı Plus Market, Bosna Kahvesi, Joseph Cafe, Nokta 1 ve Nokta 2 Marketler, BKM Gişe ve 0543 118 6735 irtibat numarası üzerinden edinmek mümkün.


https://youtu.be/0eJZ-MAGgmE