28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Eylül 2022, Perşembe 15:13

CHP İLÇE BAŞKANLIĞI DUR DURAK BİLMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, öbek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki hemen her düğün, cenaze, mevlidi şerif, ve açılış töreninde görmeye alıştığımız CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ve yönetimi bir yandan da yoğun bir tempoyla parti çalışmalarını sürdürüyor. 

 Hemen her gün sahada olan CHP Örgütü, Torbalı’nın 60 mahallesinde İlçe başkanı Övünç Demir, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları; mahalle toplantıları, esnaf ziyaretleri ve öbek çalışmaları yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Yazıbaşı Mahallesi'nde 550 evi ziyaret eden CHP Torbalı İlçe Başkanlığı, dün de Dağtekke Mahallesi'nde 62 evin kapısını çaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, Dağtekke'de gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sırasında vatandaşın sorunlarını tek tek not aldı, saha çözüm desteklerini harekete geçirdi. Parti politikalarını anlatan Cumhuriyet Halk Partililer, Dağtekkeli vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Partilileri kucaklayan vatandaşlar, mevcut iktidardan memnun olmadıklarını, topraklarını yeniden ekip biçebilmek, ürünlerini satabilmek, iktidarı değiştirmek ve bu kötü gidişata dur demek için her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi. Dağtekke Mahallesi'ndeki üye sayısını da arttıran Cumhuriyet Halk Partisi'nin kırsal mahallelerdeki kadın üye sayısındaki artış ise dikkat çekiyor. 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir şu ifadelere yer verdi: 

"Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü olarak, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte Torbalı'mızın 60 mahallesinde ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor, aralıksız olarak öbek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalnızca son bir ayda 612 evin kapısını çalarak vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik. Halkımızın yaşadığı geçim sıkıntılarının, gençlerimizin düştüğü umutsuzluğun Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile son bulacağını anlattık. Bir taraftan sandık sorumlularımız üzerine çalışırken diğer taraftan da sandık güvenliği üzerine hukuk komisyonumuz ile istişarelerde bulunuyoruz. Seçim günü onlarca avukatımız ile birlikte Torbalı’nın her bir köşesinde olacağız! Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz “Genişletilmiş Üye Toplantımız” da üyelerimize daha detaylı bilgi verip, seçim ile ilgili istişarelerde bulunacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü olarak sorumluluğumuzun farkındayız! Bizler, seçim günü örgütümüz ile birlikte her bir oyun peşinde olacağız! İnanın! Çok az kaldı, iktidar olacağız! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan örnek aldığımız çalışma azmi ile herkesi kucaklayarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız!"