27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Mayıs 2022, Cuma 16:59

CHP TORBALI’DAN PANKARTLI CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı’ndan AK Parti'ye cevap gecikmedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ensar Vakfı ve Türgev üzerinden Amerika'ya gönderdikleri paraların dekontlarını açıkladığı videoda Cumhurbaşkanı'nın ve çevresinin bir kaçma planı olduğu anlatılmıştı. Kaçma planının anatomisi olarak servis edilen açıklamalar sonrası AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı ilçe binasına bir pankart açarak 15 Temmuz gecesi imasında bulunmuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan pankarta cevap olarak bugün CHP binasına dev bir pankart asıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı binasına asılan pankartta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı ve şu ifadeler yer aldı: “Onlar kaçacak yer ararken bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu memleketi birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler! #Bizekatılın”
ifadelerine yer verildi.

Umut aşılayan, partiye davette bulunan bu pankart sonrasında sosyal medyada yapılan paylaşımlar Torbalılar nezdinde büyük destek buldu.