25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Eylül 2022, Perşembe 16:01

DEMOKRAT PARTİ ÖDEMİŞ'İ ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı bu kez Ödemiş'te saha çalışması gerçekleştirdi. Faralyalı ve ekibi Ödemiş’te  İlçe başkanı Mutahhar Ateş ve partililer ile bir araya geldi.

İl Başkanı Faralyalı’ya İl Teşkilat Başkanı Atilla Yaman, İl Sekreteri Hasan Enet, İl Siyasi İşlerden Sorumlu Şeref Şencanbaz, Onur Demirhisar, DP Buca İlçe Başkanı Remzi Doğan, Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Gamze Özdemir, Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş, Kiraz İlçe Başkanı Soner Almaz ve Torbalı İlçe eski başkanı İbrahim Demir ve Torbalı İlçe Yöneticisi Özalp Tör eşlik ettiler. Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, “Kiraz’daki arkadaşlarımızla birlikte bugün dersimiz Ödemiş diyerek Ödemiş’e geldik. Özellikle Tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunları yerinde görüp, kanaat önderlerini dinlemek için bugün buradayız. Tarım ve Hayvancılık bizim Demokrat Parti olarak üzerinde çok hassasiyetle durduğumuz bir olay. Geleneksel olarak bu ülkede en büyük hizmetleri tarım ve hayvancılık konusunda yapmış olan parti bizim partimiz. Bunun geçmişten getirdiği hem bir bilinç hem de bir sorumlulukla bu bölgedeki üreticilerle görüşerek onların bugün yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini onlardan dinleyeceğiz.” “

TARIM BAKANLIĞI DEMOKRAT PARTİ OLARAK BİZ ALALIM, ÇÜNKÜ İNANIYORUMKİ O ZAMAN ÇOK İYİ İŞLER YAPABİLİRİZ”

“Son zamanlarda maalesef hükümetin yanlış tercihleri özellikle ithalatı destekleyen politikaları üreticiyi küstüren mağdur eden politikaları dolasıyla büyük problemler olduğunu Türkiye’nin artık kendi kendine yetemez hale geldiğini görüyoruz. Üreticinin mutlu olmadığı tüketiciye fiyatların çok fahiş fiyatlarla yansıdığı ama üreticinin kazanmadığı garip bir yapı oluşmuş, bu yapıyı anlamaya çalışıyoruz. Üreticilerin mutlu olduğu senaryoyu nasıl yakalarız. 6’lı masa inşallah iktidar olduğu zaman ben hayal ediyorum ki Tarım Bakanlığını Demokrat Parti olarak biz alalım, çünkü inanıyorum ki o zaman çok iyi işler yapabiliriz. Üreticilere, hayvan yetiştiricilerine çok büyük hizmetler yapabiliriz” dedi. Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş, “Esnafları ve tüm oda başkanlarını ziyaret edeceğiz. Ve daha sonra Park Kafede bir araya geleceğiz” dedi. Demokrat Parti Kiraz İlçe Başkanı Soner Almaz, “Şu an bulunduğumuz alan hayvancılık ve tarım üzerine kurulu bir yer. inşallah diğer haftalarda da ziyaretlerimiz olacak” dedi. İl Başkanı Faralyalı ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Ödemiş Ticaret Odası, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Gıda Maddeleri Odası Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.