29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Mayıs 2023, Cumartesi 13:28

TORBALILI GENÇLER BULUŞTU

"BABALA TORBALI"YA YOĞUN KATILIM

Dün akşam CHP Torbalı Gençlik Kolları tarafından “Kahve bizden, sohbet sizden” sloganıyla düzenlenen Gençlik Buluşması’nda Torbalılı gençlerin sorularını CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen cevapladı

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Gençlik Kolları dün akşam Torbalı’da bir gençlik buluşması düzenleyerek CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen’i ağırladı. Engelsiz Yaşam Parkı’nda gerçekleşen ve her siyasi görüşten gencin katılım sağladığı etkinlik yaklaşık 3 saat sürerken, gençler CHP ve parti politikalarına ilişkin merak ettiklerini özgürce sorma fırsatı buldular. Gençlerin sorularına son derece samimi yanıtlar veren Gökçen, etkinliğin sonunda katılımcılarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“BABALA TORBALI’YA YOĞUN KATILIM”

Oldukça yoğun bir katılım gerçekleşen ve etkinliğe katılan gençlerin “Babala Torbalı” olarak isimlendirdiği etkinliğe; önceki dönem CHP İzmir İl Yöneticisi Yasin Ergül, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, CHP Torbalı kadın Kolları Başkanı Ülkü Ece Bozbay, CHP Torbalı Gençlik Kolları Başkanı Canberk Genç,  Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 27’inci ve 28’inci Dönem CHP İzmir Milletvekili Adayı Sefer İpekli ve CHP Torbalı İlçe Örgütü de katılım sağladı. Etkinliğin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Gökçen, “Ne güzeldin Torbalı! Özgürce her sorunun sorulduğu, hiçbir baskı ya da kısıtlama olmadan her sorunumuzun konuşulduğu ortamlara ne çok ihtiyacımız var. Pazar günü sandıkta hep birlikte bu özgürlüğü tüm Türkiye’ye getireceğiz” ifadelerini kullandı.