19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Mart 2023, Cuma 09:35

TORKOS BU HAFTA HALİLBEYLİ 1979'U KONUK EDECEK

BAL YOLUNDA KRİTİK KARŞILAŞMA

İlçemizi bu sezon Süper Amatör Lig’de başarıyla temsil eden Torbalıspor, play-off liginin üçüncü haftasında evinde Halilbeyli 1979 Spor’u konuk edecek. BAL yolunda avantajlı bir pozisyon yakalamak isteyen Torkos maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor

Bu sezon İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve başarılı bir sezonu geride bırakarak play-off’lara katılmaya hak kazanan Torbalıspor, play-off turunun üçüncü haftasında Halilbeyli 1979 Spor’u evinde ağırlayacak. BAL yolunda avantajlı bir pozisyon elde etmek isteyen temsilcimiz rakibi karşısında üç puanla ayrılmak için mücadele edecek. BAL mücadelesinde önemli bir dönemeç olan maç için Torbalıspor Başkanı Batuhan Arslan, tribüne çağrı yaptı.

BAŞKAN ARSLAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

 Maç öncesinde Torbalılılara seslenen Arslan, “Uzun soluklu bir maratonun ardından play-off’lara kalmayı başardık. Şimdi hedefimiz Bölgesel Amatör Lig ve bu hafta sonu evimizde Halilbeyli ile karşılaşacağız. Play-off liginde avantajlı bire konum elde edebilmemiz için kritik önem taşıyan bu maçta taraftarlarımızı ve ilçe halkımızı Cumartesi günü saat 14.00’da 7 Eylül Stadı’na Torkos’umuza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.