18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

5 Kasım 2017, Pazar 23:33

TORKOS ÖNÜNE GELENİ DEVİRİYOR

Torbalıspor, Sandıklıspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü..Ligde oynadığı 7 maçın 7'sinide kazanan Torbalıspor, en yakın takipçisi Sandıklıspor'u deplasmanda yenerek 6 puan değerinde bir galibiyet elde etti. Topladığı 21 puanla en liderliğini sürdüren Torkos  arayıda açmaya devam etti.Mücadeleye etkili başlayan Torbalıspor, 17. dakikada Sadik Balarabe'nin sol kanattan ve yerden sert yaptığı ortaya Göksel Yaman, filelerle buluşturdu ev 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda baskısını iyice arttıran kırmızı beyalı ekip, 41. dakikada Sadik Balarabe'nin ceza sahası içinde düşşürmesine, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ali Kireş, rüzgarında azizliğine uğradı ve topu golle sonuçlandıramadı.İlk yarı İzmir Torkos'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda mücadelenin 63. dakikasında penaltı atışından yararlanamayan Ali Kireş, ceza yayında buluştuğu topa, sert bit vuruş ile 90'a yolladı ve 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip gol için yükledi. Dakikalar 74'ü gösterdiğinden Torbalıspor ceza alanında oluşan karambolü Kaan Akar değerlendirdi ve farkı 1'e indirdi. İlerleyen dakikalarda karşılıklı yaşanan gol pozisyonlarını değerlendiremeyen iki ekipte golle sonuçlandırmadı. Müsabakada başka gol olmadı ve Torbalıspor zorlu deplasmandan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Maç Sonunda İstenmeyen Olaylar Yaşandı

Mücadelenin son düdüğü ile galibiyet sevinci yaşayan Torbalıspor'lu oyuncular, soyunma odasına girerken tünelin içinde saldırıya uğradı. Torbalıspor Kulüp Müdürü Ersen Turunç, Oyunculardan Eray Topçuoğlu ile Oğuzhan Uslu ve Masör Harun Yıldız, saldırı sonrasında darbe aldı. İstenmeyen olayların yaşanmasına üzülen Torbalıspor yönetimi, bu tip olayların yaşanmaması gerektiğini belirttiler.

 

Zorlu Maç Olacağını Biliyorduk”

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Torbalıspor'un başarılı Teknik Adamı Yüksel Öksüz, “Hafta içi çok çalıştık. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Nitekimde öyle oldu. 90 dakikada boyunca disiplinli bir şekilde, terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Buraya kadar gelerek bize destek olan herkese teşekkür ediyorum”dedi.

 

Başkan Primi 3'e Katladı

Karşılaşma sonunda soyunma odasında futbolcular, Başkan Sabri Taşcan'ı omuzlarına alıp, primi 3'e katla diye tezahürat ettiler. Başkan Sabri Taşcan'da futbolcuları kırmayıp primi 3'e katladığını açıkladı.