28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

29 Temmuz 2017, Cumartesi 10:48

Mehmet Vurur

KUŞ UÇMAZ YERE ORGANİK PAZAR MI YAPILIR?

Sayın Torbalı Belediyesi’nin Torbalı mahallesine yapmış olduğu organik pazar maşallah kuş uçmaz şehir içi dolmuşu uğramaz kervan duraklamaz bir yere öyle bir yatırım yapmış ki orayı görünce içim cız etti. inşallah ben yanılırım ama oraya ne esnaf gider, ne de vatandaş gider. En fazla iki veya üç ay rağbet görür .

Daha sonra maalesef sonu hüsran. Oraya yapılan son sistem şıkır şıkır pazaryeri keşke şu anki köylü pazarımızın olduğu yere yapılıp da haftanın yedi günü açık olsaydı. Ulaşımı kolay İZBAN’ın dibinde ,amirin memurun elini uzatıp alabileceği bir yere yapılmayıp çıkmaz sokağın sonuna neden yapıldı demiyorum.

Çünkü ilçe garajı gözümüzün önünde en iyi örnek. Muhakkak oranında etrafında birileri nemalanacaktır ki oraya o canım yatırım yapılmış. ALLAH Rahmet eylesin Ertan Ünver’in Aydın yoluna yaptığı terminale, İsmail Uygur’un garaj karşısına yaptığı dükkanlardan bir farkı kalmayacak. Demek ki gider ayak her başkan bir ölü yatırımla gidiyor.

Ama unutmayalım özellikle AKP belediyesinde dile gelen tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı bu ölü yatırımlarda kullanılmaması gerek. Bunların hesabı da sevabı da sorulacaktır. Yapılacak olan yatırımı ben yaptım oldu demeyip de istişareyle ortak bir karar alınarak yapılıp vatandaşın bedduasını değil de hayır duasını almak daha makbul olacağına inanır sizleri Allah’a emanet ederim.