29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

7 Temmuz 2017, Cuma 09:31

Mehmet Vurur

MÜLKİ AMİRLERİN DUYARLILIĞI VE HASTANE OLAYI

Sayın İzmir valimiz ve Torbalı kaymakamımız Sayın Kadir sertel Otçu Beyefendiye de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu ve bundan önceki vakalarda tekrarlanan ihmalkarlıklarında tepeden tırnağa hesabı sorulup gerekli cezanın verilmesi mağdur yakınları ve Torbalı halkı için bir nebze olsun moral olacaktır. Adaletin yerini bulduğuna inanılacaktır.. Bu Torbalı da ne bir ilktir ne de bir son olacaktır. Evet , Allah devletimize zeval vermesin. Torbalımıza yakışır 250 yataklı bir hastane yaptılar. Yaptılar yapmasına da, bu hastanenin içini de Torbalı da 20 yıl 25 yıl dan beri görev yapan başhekiminle, müdürünle hemşiren ve sağlık personelinle yapmaya kalkarsan, istersen 350 yataklı bölge hastanesi ol, sonuç yine hüsran yine ihmalkarlık olacaktır. Suçlular cezasını çekecek denip olay kapatılacak.

EYYYYY SAGLIK BAŞKANLIĞI!

EYYYY SAYIN VALİMİZ VE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ!

Bu hastaneye defalarca kalp krizinden gelip bir şeyiniz yok denilerek ağrı kesici iğne ile gönderdiğiniz gencecik hastalar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğum için gelip de ölümle sonuçlanan sayısız vakalar yaşandı. Bunu tekrar yaşamamak için ne olur şu yapılan hastanede bari tertipli, düzenli, işinin ehli olup da buradaki kadroya ayak uydurmayan, taze kanla yeni hastanede disiplinli bir idare işinin ehli çalışkan insanlarla hizmet verilirse, bir işe yarayacağına inanıyorum. Fakat sen burada yıllanmış personel ve yönetimle iyi bir hizmet verileceğine inanıyorsanız en büyük yanılgı ve hata olur. Atalarımız ne güzel demiş eşşeğe altın semer vur eşek yine eşektir.

Bizde Torbalı’ya ne kadar güzel ve donanımlı hastane yaparsak yapalım bu kadroyla sağlıklı bir hizmet alamayız. Ha şunu da belirteyim burada herkesi aynı kefeye koymak mümkün değildir. Biz sadece hastaneyi aile şrketne çeviren 15,20,25 yıldan beri burada görev yapan hangi iktidar partisi gelirse onun yanında gözüken, gelen personeli kendi sistemine ayak uydurtmaya çalışan köklü kadronun yenilenmesini istiyoruz.

Bu yenilik demek Torbalı Devlet Hastanesinin çağ atlaması demektir. Böyle güzel ve görkemli hastanenin en iyi şartlarda Torbalı halkına hizmet vermesini çok görmeyin. Biz Torbalılar için gereğinin yapılmasını istiyoruz. Zannediyorum bu da bizim en doğal hakkımızdır. Ve bu konuyu BİMER’DE, SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA, VALİLİK'DE, KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ VE KAYMAKAMLIK'TA DA PAYLAŞACAĞIM . Sağlıklı günler diliyorum.