28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

1 Mayıs 2017, Pazartesi 16:05

Mehmet Vurur

REFERANDUM BİTTİ HASTANE BİTMEDİ

Evet sevgili Torbalılılar bugün 25.04.2017 pazartesi referandum bitti. Herkes normale döndü ve işine gücüne bakıp hayat mücadelesini veriyor . Normale dönmeyen ne kaldı kırılan kalpler söylenen acı sözler kaldı. Sonuç koskocaman bir hiç, burada bu tablo %68 ve %32 kimilerini tatmin etti kimilerini de başarısızlığa sürükleyen bir rüzgar haline geldi.

Ama sonuç ne olursa olsun biz aynı ilçede oturup aynı mahallede ve kahvehanede bu havayı teneffüs eden insanlarız yani biz kırk kişiyiz kırkımız da birbirimizi biliriz. Onun için bol keseden atıp tutmaya gerek yok görünen köy kılavuz istemez der, zaruri ihtiyaçlarımızdan hastahane konusuna değinmek isterim.

Sayın Torbalı Belediye Başkanımız, milletvekilimiz, Sağlık Bakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendilere sormak istiyorum. En geç yılbaşı dendi olmadı. 2017 şubat Mart dendi olmadı. Şimdi de Haziran deniyor. Allahınızı severseniz bir gidin şu hastanenin içler acısı haline bir bakın.

Her gün gazetelerde gündem yaratacak elle tutulur gözle görülür bir eseriniz olmadığından mı sürekli erteleniyor, yoksa gerçekten yüklenici firmalar yanmayan kablo yerine yanan kablo mu döşediklerinden oluyor, ne olduğu belli değil.

Şartname dışına nasıl çıkılmış oda bir ayrı sorun . Sorun rüzgarları Torbalı'yı hiç terk etmedi.  Ama sizden ricam şu hastaneyi biran evvel taşıyalım artık.

Torbalı halkının sağlıkta dayanacak gücü kalmamıştır der sizleri Allah a emanet ederim.