29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

24 Mart 2017, Cuma 16:20

Mehmet Vurur

TORBALIMIZIN AYIPLARINDAN BİR TANESİ

Evet sevgili torbalılar şu atmış olduğum fotoğraflardan sonra sizlerde Torbalımızın büyük bir ayıbını görmüş ve yaşamış olacaksınız. Hep ağzımızı açtığımızda nüfusumuz yüz yetmişi buldu, vergide şöyleyiz, tahsilatta böyleyiz demesini biliyoruz da, af buyurun avuç içi kadar 30 bin nüfuslu Bayındır kadar olamıyoruz. Niçin mi? Buyurun bakın saraylar gibi yapılan hükümet konağı Bayındır’da, köprü aralarına sıkışmış hükümet konağı da Torbalı’da. Bu nasıl bir siyasettir? Nasıl bir ilerleyen ilçedir? Bırakın yeni binayı, şu anki kullandığımız devlet hastanesini hükümet konağı yapalım diyoruz onu bile çok görüyorlar.

Ey Torbalı bir avuç içi kadar olan Bayındır’ın hizmetini alamayan bir belediye olarak inanın çok üzülüyor ve kahroluyorum. Her parti kendine bir pay çıkarabilmek için o köprü CHP belediyesi döneminde yapıldı bu köprü bizim AKP döneminde yapıldı diyerek iyiyi kendilerine, kötüyü başkalarına mal eden siyaset anlayışından ne olacak?

Ne CHP ne de AKP birlik olup kötü yatırımlardan uzak güzel yatırımlar için el ele verip siyaset yapılsa olmaz mı? Ama Torbalı’da olmuyor biz yaptık iyi oldu, onlar yaptı kötü oldu siyasetini bırakıp Torbalı için el ele verelim? Sizlere Torbalı’nın HAYIRLI yatımları için tek yürek, tek parti olalım der, ALLAHA emanet ederim.